Asiakaskokemuksia


Vuosien aikana olen saanut olla mukana useassa onnistuneessa auton ja moottoripyörän hankinta- ja ostoprosessissa. Alta löydät muutamia aitoja asiakaskokemuksia, kommenttien ja kuvien kera. Itse uskon, että kun asioita tehdään tosissaan ja suurella sydämellä, niin hommat tuppaa usein onnistumaan. Tyytyväinen asiakas on yksinkertaisesti paras mahdollinen käyntikortti.

Lauri Levón

Lentolippu Chicagoon. Vastassa Sami kuljetuskaluston kanssa. Ajo keskelle amerikkaa katsomaan auto. Kaupat tehtiin jossa Sami hoiti myös pankki järjestelyt. Auto kyytiin ja kuljetus halliin kontitusta varten. Vielä ehti tutustua paikalliseen vieraanvaraisuuteen ym. Sitten odottelemaan autoa kotiin. Auto tuli juuri niinkuin oli sovittukin, eikä pienintäkään jälkeä tullut matkalla.

Täysi kympin palvelu ja asiat hoidettiin alusta loppuun! Kiitos siitä :-)

Saku Kulju

Sami Minkkinen on kaveri, jonka kanssa on ollut kunnia tehdä yhteistyötä n. 10v.

Ei ole tullut yhtään pettymystä matkan varrella ja kalusto on ostettu kuten ”itselleen ostaisi”. Sami tiedottaa/soittaa paikan päältä, jos joku asia epäilyttää. On ollut ilo myös suositella muille ja tiedän sieltäkin pelkkiä onnistumisia ostojen/kaluston suhteen. Tuon tyylin ihmiset on luultu sukupuuttoon kuolleen, mutta ei onneksi olekaan.

Oon ostanu autoja ja pyöriä vm. 1919-> on Corvettea ja Prowleria, Harrikoita ym.

SUOSITTELEN 100%

Sakulle toimitettuja autoja ja moottoripyöriä

Terho Helimäki

Olen omistanut vuosien varrella paljon harraste jenkkiautoja, mutta kun sai kolmannen Samin toimittaman auton, totesin ettei tulevia hankintoja tarvitse muualta pain etsia. Tsekkaukset, yhteydenotot, rahdit ,pakkaamiset ym. kaikki aina sujunut niinkuin sovittu on. Kalusto ollut aina sellaista kuin on ollut puhe. Jopa odotuksia parempaa. Hyvä esimerkki että kaikki ovat menneet katsastuksessa heittämällä läpi.

Terholle toimitettuja autoja

Juha Veijalainen, Pekka Yliknuuttila

Vuosien varrella on Samin kautta tullut meille paljon harraste moottoripyöriä… Pitihän se käydä morjenstamassa ukkoa paikan päällä. Olimme hankkineet Samin kanssa sopivat prätkät etukäteen ja hieno reissu tehtiin Suurten Järvien ympäri. Käytiin myos telttasaunomassa Michigan järven rannalla, ja Indianapoliksen Moto GP:ssä katsomassa kun Kallion Mika voitti.

Juhan ja Pekan reissusta

Akif Hairetdin

Paljon autoja tuottaneena sain tutustua Samiin joitakin vuosia sitten. Haasteellisia autoja on tullut tilattua ja ensimmäinen eikä varmasti helpoin auton katselmus oli 1955 Gasser. Sami kävi paikan päällä toteamassa auton kunnon ja asianmukaisesti kertoi kaiken tarvittavan autosta. Ensimmäinen Samin kautta hankittu auto poiki myös muita autoja. Kaikki kolme autoa on toimitettu todella hienosti, ammattitaidolla ja täydellisellä luottamuksella. Hankalatkin laitteet on hoitunut. Mikäli olet hankkimassa harrastelaitetta, voi hyvin suositella Samin yritystä. Kaikki on toiminut kuin se kuuluisa junan vessa.

Keep on rodding… Aki

AKIN KALUSTOA

Harry Starkkila

Muistan hyvin kun tuota Wingiä alettiin työstämään ja mieltäni kovasti arvellutti sen hommaaminen sieltä Amerikasta. Hyvä ysäväni Sami Karjalainen vakuutti että anna mennä vaan. Olimme syntymäpäiväjuhlissani (50v) kun Sami vakuutteli minua että ota yhteyttä Minkkiseen, ja niin tein. Tuota Wingiä alettiin sitten etsiä ja kun se sitten löytyi ja kun oli maksun aika niin soitin Samille ja keskustelu meni suurinpiirtein näin: Minua vähän mietityttää laittaa ihmiselle rahaa 5000 euroa jota en ole edes koskaan nähnyt, niin siihen Sami että jos se nyt yhtään auttaa ja lohduttaa niin tämä ei tule olemaan minun viimeinen kauppa sinulle… Wingi sitten saatiin Suomeen ja se on paljon iloa ja monta mukavaa retkeä.

Sami oli oikeassa tuossa ettei tämä Wingin ostaminen jää meidän viimeiseksi kaupaksi. Sieltä sitten tuli Jytäjammu 1977 sitten taisi tulla muutama projekti Jytäjammu 1972 ja Möhkö Kawasaki 1979 jotka myin kaverille joilla oli enemmän aikaa tehdä niistä ajopyörät. Jammu 1972 oli MP2017 näyttelyssä helmikuussa. Viimeisin pyörä mikä Samin kautta olen hommannut on tuo punainen Jammu 1972.

Voin vilpittömästi suositella Sami Minkkisen välitys palveluita. Kaikki on mennyt niinkuin on sovittu. Kiitos!

HARRYLLE TOIMITETTUJA MOOTTORIPYÖRIÄ

Tapio Mäntynen

Ensimmäinen ostoni ajoittuu vuoden 1997 paikkeille jolloin ostin Samin kautta ensimmäisen 1968 Triumph moottoripyörän.Pyörä olikin minulla 25 vuotta ja on nyt  uudella omistajalla Ranskassa .Sen jälkeen oli muutamien vuosien tauko harrastuksissa ,tuli perhettä ja omakotitaloa ym selitystä.Kunnes 2000 luvun puolivälissä edullisen dollarin tullessa into alkoi uudelleen kasvaa ja eihän siinä muu auttanut kuin ottaa yhteyttä luottomieheen Samiin. Ensin hankittiin 1956 Mercury Monterey sekä FLH Shoveli Harrikka. Mercury löytyy edelleen ,harrikoita on tullut ja mennyt useita,sekä japseja,brittejä ymym.Autojakin useita ja viimeisimpänä 1960 Ford Thunderbird vaimon käyttöön.Autot ja moottoripyörät ovat aina olleet just semmoisia kun on ollut puhekin ja jopa parempia.Tavarat kontissa hyvin pakattu eikä ole tullut koskaan mitään matka vaurioita.Olen suositellut Samia useille kavereilleni ja meidän kaveripiiriin onkin vuosien varrella tullut paljon kalustoa.

Erityisesti olen ollut kiitollinen siitä joustavuudesta ja nopeasta toiminnasta mitä Samilta löytyy, joskus on ollut kiire lähteä autoa tai prätkää hakemaan kun se ”oikean” hintainen on aamulla nettiä selatessa löytynyt ja pitäisi ehtiä ekana paikalle.

Jokunen on jätetty ostamattakin kun kunto oli ilmoittetua huonompi. Suosittelen

Tapiolle TOIMITETTUJA AUTOJA JA MOOTTORIPYÖRIÄ

Seppo Mäntynen

Olen tosi tyytyväinen palveluihisi. Autonhankinnat Amerikasta eivät olisi onnistuneesti toteutuneet ilman sinua. Monet kerrat, kun olet ollut hakemassa mielestäni varmaa hankintaa, niin olet ammattitaitoisesti ilmoittanut, ettei ko. autoa kannata ostaa. Monesti on ilmennyt, että päällepäin siisti auto, onkin ollut täys fiasko…eli sikaa säkissä olisin joutunut ostamaan, jollet olisi ollut paikan päällä tsekkaamassa auton kuntoa, niin pelleiltään, sisustukseltaan sekä myös tekniikaltaan. Olet ottanut paikan päällä noin sata kuvaa, jotka ovat kertoneet vasta totuuden auton kunnosta ja joiden perusteella on ollut turvallisempaa tehdä ostopäätös. Lisäksi olet ajanut auton, jota olisi itse ollut mahdotonta toteuttaa.

Palvelusi myötä olen varmasti säästänyt tuhansia, kun ostohetkellä on ollut enemmän tietoa kulkupelistä. Lisäksi vielä, että Amerikkalaisethan tietääkseni tekevät kauppaa mieluummin tai vain pelkästään face to face, joten myös siksi apusi on ollut todella tarpeen. Kanssasi on ollut helppo asioida, kun sinulla on puhelinliittymä, johon soittaminen maksaa normaalin Suomessa soitetun puhelutaksan verran. Lisäksi myös WhatsApp puhelut ovat toimineet hyvin. Suosittelen Sami Minkkisen palveluita, kun olet hankkimassa kulkupeliä Amerikasta.

SEPOLLE TOIMITETTUJA AUTOJA

Tero Hemming

Pari paikallista savolaista tuttavaani suositteli Samia minulle syksyllä 2011. Olinkin Samiin yhteydessä puhelimitse, ja heti ensimmäinen puhelu vahvisti suosittelut – Puhelimessa oli asiallinen ja rauhallinen kaveri. Tästä alkoikin yhteistyö, joka on jatkunut jo liki 6 vuotta. Tänä aikana minulle on tuotu USA:sta klassikkoautoja, viimeisimpänä SS350 Avo Camaro -67, ja moottoripyöriä.  Olen myös suositellut Samia useille tutuilleni ja myös heille on tuotu autoja ja moottoripyöriä.

Sami tutkii kaikki autot aina tarkasti ja ostopäätöstä pohditaan huolellisesti yhdessä. Luulen että olen melko vaativa asiakas ja teenkin itse aina erittäin huolellisen taustatyön, ennenkuin autoa edes lähdetään katsomaan. Olemme myös pari kertaa jättäneet “ns. varman diilin” tekemättä, kun autoista onkin löytynyt paikanpäälle “kaikkea pientä laittoa/ongelmia” lopulta aivan liikaa. Näissä tilanteissa Sami ei ole millään tavoin painostanut tekemään kauppaa, vaan on ollut neutraali tai vahvasti jopa ohjannut minua “tämän auton jätämme tänne”.

Tämä on hieno piirre Samissa, vaikka hän saakin komissionsa vain tehdyistä kaupoista, mitään painostusta kauppoihin ei ole ollut. Tottakai olemme aina päässeet  sopimuksiin kohtuullisista korvauksista kustannuksiin, joita Samille on syntynyt, vaikka kauppa jäikin tekemättä. Juuri tämänkaltaista rehtiä meininkiä minä arvostan.

TEROLLE TOIMITETTUJA AUTOJA

Vakuutuitko?


Ota minuun yhteyttä, niin tehdään sinunkin auto-, tai moottoripyöräunelmastasi totta!

Sami’s Bikes LLC
Sami Minkkinen
745 Gladstone dr se
Grand Rapids
MI 49506
USA

minkkinens@gmail.com
+1 616 322 1767 (norm. puhelut ja WhatsApp)

Puhelut Suomesta: 03 74118267, klo 16.00 jälkeen
norm. Suomi puhelun hintaan.